*

Eesti Opel Calibra Klubi

Calibra Club Estonia
Tänane kuupäev Reede Mär 29, 2024 5:24

Kõik kellaajad on UTC + 3 tundi [ DST ]




Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 2 postitust ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Opel Calibra 2.0 85Kw 1992
PostitusPostitatud: Kolmapäev Mär 16, 2011 0:46 
Eemal
Külaline

Liitunud: Teisipäev Mär 15, 2011 20:27
Postitusi: 51
Õnnestus ka täna endale Calibra hankida.
Masinaks siis must 2.0 85kw, 1992. Lisasid päris omajagu - el-aknad ja katuseluuk, kompuuter, Xenon lähituled, lisa kaugtuled, nahksisu, 2x istmesoojendused, 16" valuveljed ja hea helisüsteem koos subwoofri ja võimendiga (kesk-ja kõrgheli calibral originaaliski hea). Sai soetatud väikese raha eest, et lihtsalt oleks millega liikuda, aga siin teiste autosid vaadates tuli justkui inspiratsiooni ikka natuke putitada ja sättida ka seda. Nagu mainitud auto saadud üsna väikese raha eest ja võite isegi arvata et auto hind ja vigade arv on pöördvõrdelises seoses - väiksem hind = rohkem vigu. Nii ka seekord.

Vigadest siis lähemalt:
Plokikaane tihend laseb õli läbi - omaniku sõnul on juba 3 korda tihendit vahetanud ja nii juhtub praktiliselt iga aasta. Kas asi võib olla ebakvaliteetses tihendis, oskamatus paigalduses või kõveras plokikaanes mis ei lasegi seda hermeetiliselt sulgeda? On veel variante või mõnda lihtsamat lahendust pakkuda?

Autos tosooli lõhn - Eriti tugevalt on seda tunda kiirendadest või kui mõnda aega on salongi puhur seisnud ja siis uuesti käima panna. See iseenesest võib olla ka müüja jutt müümise hetkel, aga viimase sõnade kohaselt ta just väga tihti ei ole pidanud tosooli juurde kallama. Ideid lahenduseks?

Rooste - seda kurjajuurt esineb eriti tagumiste koobaste servades. Paremal isegi nii hullult, et auk sees. Olen kuulnud et kõige õigem seda remontida oleks kui lõigata serv maha ja mingit sorti toorikuga asendada, mille siis asjamehed omakorda siledaks ja autoga ühtlaseks teevad. Kas vastab tõele ja kas on väga kallis ettevõtmine?

Xenon tuled - Ei teagi kas seda lugeda heaks või veaks, aga natuke mure nende pärast. Originaalid ei valgusta suurt midagi aga Xenonid ka olla ei tohi kui neid tähisega klaase ei ole. Siinkandis väikelinnale kohaselt on üks konstaabel võtnud südameasjaks kõik xenoni kasutajad korduvale saata või siis vähemalt trahvida. Ei tea kas ei oleks võimalik kuidagi neid klaase (või vähemalt tähiseidki :D) sinna ette sättida?

Nahk sisu katkise võitu - esiistmete välimistel servadel on tugevad kahjustused. Taastamine ilmselt suur ja kallis töö? Või siis minna kergema vastupanu teed kui selle kahjustuse nägemine ära tüütab ja istmekatted peale?

Esiklaasis mõra - Täpselt juhi silme ees päris korralik ja suur mõra. Keegi teab hindadest midagi? Klaasi hinda siis esialgu.

Tulevikus ehk ujub veel mõni probleem välja aga need esialgu need suuremad mille pärast pead vaevan. Tänan juba ette neid kes võtavad vaevaks lahendusi pakkuda.

Mõned vana omaniku tehtud pildid ka. Enda tehtud pildid vast siis kui väljas vähe kuivemaks läheb ja puhta autoga on võimalik pesulast kaugemale jõuda kui 100m.

Pilt
Pilt
Pilt


Ãœles
 Profiil  
 
PostitusPostitatud: Neljapäev Aug 11, 2011 10:13 
Eemal
Külaline

Liitunud: Teisipäev Mär 15, 2011 20:27
Postitusi: 51
lukku


Ãœles
 Profiil  
 
Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 2 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 3 tundi [ DST ]


Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 9 külalist


Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

Otsi...:
Hüppa:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
et 3.0.11